Transport national curier 20 lei / easybox 15 lei. Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 lei.

Povestea băuturilor artizanale Kofi Ti și motivele pentru care să le descoperi aromele unice

Kofi Ti este primul atelier de cold brew și craft soda din România, a cărui poveste este țesută din pasiune pentru gusturi și arome unice, inspirate de călătorii făcute în jurul lumii. 

Produsele noastre sunt realizate după rețete originale și doar pe bază de ingrediente naturale raw, provenite din țări precum Columbia, Bolivia, Italia, Madagascar, Ecuador, India, China sau Sri Lanka dar și România. 

Pentru tine am pregătit băuturi artizanale exact așa cum ne place și nouă să servim alături de cei dragi, transformând momentele noastre împreună în clipe cu adevărat savuroase. 

Vrei să comanzi online sortimente gata de baut sau gata de mixat din oferta Kofi Ti? Faci o alegere cât se poate de inspirată! Iată de ce spunem asta:

Utilizăm doar ingrediente de cea mai bună calitate 

La baza produselor pe care le poți găsi în magazinul nostru online se află de fiecare dată ingrediente de cea mai bună calitate. Ne mândrim să spunem că putem lucra cu materii prime atent selecționate și mixate conform unor rețete proprii, astfel încât să ai parte de gusturi surprinzătoare. 

Ingredientele băuturilor noastre, fie ele acidulate sau calme, sunt minim procesate, astfel încât tu să simți chiar de la prima înghițitură intensitatea lor. Pentru că în atelierul Kofi Ti din Buftea punem în fiecare sticlă aceeași pasiune pentru lucrurile simple, dar de o calitate extraordinară.

Avem pentru tine băuturi artizanale 100% naturale 

Încă din 2016, adică anul în care a început povestea Kofi Ti, ne-am dorit să le oferim clienților acces la o gamă variată de băuturi artizanale naturale. Fără coloranți, conservanți sau alte arome adăugate, băuturile noastre spun povestea ingredientelor din care sunt realizate, așa cum sunt ele la origini. 

Iată cum am reușit să construim în timp o identitate proprie a brandului Kofi Ti, iar de rezultate te poți convinge singur! Comandă online sortimentele noastre gata de băut sau gata de mixat, deschide-le rând pe rând și bucură-te de o adevărata sursă de energie, din grijă pentru sănătatea ta și a celor dragi ție.

Descoperi alături de noi arome din întreaga lume 

Am umblat prin lume în lung și-n lat, reușind astfel să adăugăm în băuturile artizanale Kofi Ti un strop din pasiunea noastră pentru călătorii. Azi putem spune cu certitudine că cele mai savuroase secrete ale acestei lumi se află întotdeauna în lucrurile simple, ascunse acolo unde nici nu te aștepți.

Utilizăm cascara (pulpa cireșei de cafea) produsă în câteva ferme din America Latină, nuci de kola din Guinea, scoarță de cinchona din Ecuador, scorțișoară din Sri Lanka, anason din China, cuișoare din Madagascar, sau zahăr din trestie din El Salvador. 

Le adăugăm cu multă răbdare în combinații de arome unice, alături de ingrediente pur românești, precum oțetul premium de caise de la Cerbul Acru, sau siropul de soc de la Pârâul Furnicii, pentru că, nu-i așa, orice aventurier se întoarce într-o zi acasă. 

Testează acum Socata cu zvac, după o rețetă ce aduce în aceeași sticlă produse naturale românești și ingrediente din lumea întreagă, pentru o veritabilă explozie de arome! 

 

Vezi cum arată oferta Kofi Ti de azi, citește cu atenție din informațiile pe care le-am pregătit pentru tine în pagina fiecărui produs, apoi comandă online tot ce vrei. Băuturile noastre artizanale vin spre tine în cel mai scurt timp posibil, la pachet cu experiențe adunate din toate colțurile lumii și cu arome de care te vei îndrăgosti iremediabil. 

Dacă articolul de azi ți-a deschis apetitul pentru povești, construite în jurul sortimentelor de băuturi artizanale Kofi Ti, află de pe blogul nostru mult mai multe informații interesante despre acestea. Alege informat de fiecare dată când comanzi online produse de pe site-ul nostru, pentru a înțelege mult mai bine rolul fiecărui ingredient sau proces perfectat în atelierul nostru din Buftea!  

Postări mai vechi
Postări mai noi

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

Kofi Ti Essentials

Închide (esc)

OFERTĂ SPECIALĂ de Ziua Mondială a Ginului

Discount la toate apele tonice. Valabil până marţi 12 iunie.

Nu mai vreau să pun Schweppes in ginul meu premium

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută

Coșul tău

Coșul tău este momentan gol.
Cumpără acum