Transport national curier 20 lei / easybox 15 lei. Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 lei.

Ce băuturi artizanale poți aduce la un garden party organizat cu mult bun gust?

 

Aromele de vară plutesc în aer de ceva timp și, de aceea, fiecare final de weekend poate fi un moment prielnic pentru a organiza un garden party. Și nu oricum, ci unul cu un strop în plus de creativitate, atunci când alegi băuturile pentru cei care îți trec pragul.

Găsești mai jos o mini-serie de băuturi realizate artizanal, după rețete originale și doar din ingrediente raw de cea mai înaltă calitate, pentru ca fiecare să găsească în zona de bar ceva ce merge bine vara, fie zi, fie noapte: și pentru cei care vin cu mașina, și pentru cei care prefera cocktailuri alcoolice.

Pentru că așa e frumos la un garden party de povestit peste ani!

 

Idei inspirate pentru cei care nu consumă alcool 

Dacă îți plac băuturile cu arome noi, gata de servit la un garden party așa cum toate ar trebui să fie, ce-ar fi să împărtășești cu toți cei apropiați pasiunea ta pentru gusturile intense? 

 

Cascara Lemonade cu un twist savuros de energie 

Fă cunoștință cu prima băutură îmbuteliată din cascara (pulpa cireșei de cafea) produsă în România. Cascara Lemonade este o băutură 100% naturală, fără conservanți, coloranți sau arome adăugate, puține calorii și multă energie calmă.

Cascara oferă o aromă fructată, dar care nu are gust de cafea, conține de 4-8 ori mai puțină cofeină, iar în mod tradițional, este uscată și infuzată precum un ceai. Fiind o sursă excelentă de antioxidanti, Cascara are o valoare ORAC de 343900, ocupând locul 4 pe lista superalimentelor.

Ingrediente Cascara Lemonade: infuzie din cascara (apă filtrată, cascara din cafea de specialitate, cultivată în ferme mici din America Latină), zahăr nerafinat din trestie, suc din lămâi siciliene presate la rece (6%), dioxid de carbon.

Adaugă în coș Cascara Lemonade, limonada din fructul de cafea.

 

Cold Brew Coffee & Tonic pentru experiențe senzoriale unice

Acolo unde prietenii se întâlnesc pentru cele mai tari petreceri ale verii, noi venim cu băuturi artizanale inedite, ce au la bază mix-uri de ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate. Cold Brew Coffee & Tonic este exemplul perfect, în acest sens.

Descoperă combinația inedită de cafea proaspăt prăjită, îmbinată în atelierul KOFI TI cu apa noastră tonică din scoarță de cinchona (scoarța copacului de chinină). Infuzarea cu apă rece, procesul de la baza acestui cold brew savuros, extrage aromele unice ale cafelei, dar lasă la locul lor, în zaț, uleiurile amare și majoritatea acizilor înțepători.

Ingrediente Cold Brew Coffee & Tonic: apă filtrată, zahăr brut din trestie, cafea de specialitate, acidifiant (acid citric), cinchona, dioxid de carbon. Conține chinină naturală.

Încearcă și tu Cold Brew Coffee & Tonic în varianta Ready to drink.

 

Gusturi numai bune de mixat atunci când noaptea vine 

Dacă odată cu lăsarea întunericului, atmosfera face loc pe masă paharelor de cocktail, vezi cu ce arome gata de mixat îi poți surprinde pe toți cei prezenți la garden party: 

 

Indian Tonic (sirop) pentru un party de vară ca în Ecuador

Un sirop mai autentic de atât nu se poate! Ai în față un sirop obținut din cea mai pură și mai puțin procesată apă tonică, ce pune în valoare gustul și aromele scoarței de chinină, adusă tocmai din Ecuador. Nuanța să ruginie te prevestește, parcă, de gustul dulce-amărui-astringent pe care Indian Tonic îl oferă.

Vrei să afli cum poți utiliza acest sirop artizanal într-un mix ce conține și alcool, ideal pentru momentul în care volumul muzicii crește, iar tot cei prezenți la party încep să danseze? Inspiră-te din rețetele pe care noi ți le pregătim cu drag!

Ingrediente Indian Tonic: infuzie de Cinchona (apă filtrată, scoarța arborelui de chinină - Cinchona Pubescens - Red Cinchona - Ecuador), zahăr brut din trestie, acid citric natural.

Dacă ți-am făcut poftă, comandă acum Indian Tonic din magazinul nostru.

 

Masala Chai (sirop) pentru un cocktail cum rar ți-e dat să vezi.

Inspirat din tradiția indiană, având la bază o combinație unică de mirodenii, siropul artizanal Masala Chai învăluie întreaga atmosferă în note proaspete de condimente exotice.

Dacă vrei să afli secretele din spatele unor cocktailuri alcoolice construite în jurul său, un singur click îți aduce în față rețeta Chai This cu whisky, rețeta de Masala cu rom la cald, dar și alte rețete de cocktail pe bază de Masala Chai, explicate pas cu pas pentru tine.

Ingrediente Masala Chai: infuzie de apă filtrată îndulcită cu zahăr brun din trestie, ghimbir, cardamom, scorțișoară, piper, cuișoare, anason stelat, fenicul și o urmă de sare.

Treci rapid Masala Chai pe lista ta de cumpărături.

 

Iată recomandările noastre, dacă vrei să organizezi un garden party cu mult bun gust, de la care nu lipsesc oamenii cu poftă de experiențe noi și băuturile artizanele de la KOFI TI.

Pentru alte informații utile, sfaturi, retete simplu de realizat și recomandări de produs la fel de inspirate ca cele pe care le-ai citit astăzi, revino cu încredere la noi pe blog!

Postări mai vechi
Postări mai noi

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

Kofi Ti Essentials

Închide (esc)

OFERTĂ SPECIALĂ de Ziua Mondială a Ginului

Discount la toate apele tonice. Valabil până marţi 12 iunie.

Nu mai vreau să pun Schweppes in ginul meu premium

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută

Coșul tău

Coșul tău este momentan gol.
Cumpără acum