Transport national curier 20 lei / easybox 15 lei. Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 lei.

Băuturile artizanale din ingrediente naturale raw: O rețetă pentru un stil de viață mai sănătos

fructul de cafeaBăuturile realizate pe bază de ingrediente naturale raw nu asigură doar un gust delicios, ci sunt și cât se poate de sănătoase. Argumentele în favoarea lor formează o listă extinsă, însă noi le-am selectat pe cele mai importante dintre acestea, pentru a le analiza împreună chiar acum:

Acel boost de energie pe care îl dorești zi de zi 

Dacă simți ca ai nevoie de o pauză pentru a te revigora, ia din bax o băutură artizanală gata de baut, realizată 100% din ingrediente naturale. 

Fără conservanți, fără coloranți și fără arome adăugate, îți iei porția de energie atunci când vrei, bucurându-te în același timp de gusturile uimitoare ale băuturilor artizanale Kofi Ti.

Toate sortimentele noastre sunt realizate după rețete proprii, fiind minim procesate. Ce înseamnă, mai exact, acest lucru? Ei bine, pe baza proceselor perfectate în timp la atelierul nostru din Buftea, materiile prime din compoziția lor își pot conserva cât mai bine proprietățile. 

Ajutor de mare preț pentru sistemul tău imunitar 

Ce vrei să bei astăzi din oferta Kofi Ti? Dacă ai de gând să alegi o băutură artizanală cu efect pozitiv direct asupra sistemului tău imunitar, comandă acum Cascara Lemonade - Limonada din fructul de cafea. 

Cascara Lemonade este prima băutură îmbuteliată din cascara, produsă în România. Ai în față o băutură 100% naturală, concepută în jurul unui ingredient mai mult decât important pentru sănătatea sistemului tău imunitar.

Foarte bogată în antioxidanți, Cascara are o valoare ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) de 343.900, ocupând locul 4 în lume în topul superalimentelor. Află că acest ingredient are un efect antioxidant de 80 de ori mai puternic decât goji. 

Dacă citești aceste rânduri și te întrebi de ce sunt atât de importanți antioxidanții pentru sănătatea propriului organism, avem pentru tine un articol dedicat acestui topic. Află alături de noi ce sunt, de fapt, antioxidanții și care este rolul lor în lupta cu radicalii liberi. 

Ceaiul negru este încă o sursa importantă de.antioxidanți. Descoperă fără nicio grabă oferta noastră de ceai negru din categoria Ceaiuri si infuzii, află mai multe informații despre produsul de care ești interesat, apoi comandă-l rapid. 

Băuturile artizanale de la Kofi Ti, bogate în antioxidanți vitali pentru sănătate, pleacă spre tine în cel mai scurt timp posibil. Comanda ta de azi nu vine la pachet doar cu gusturi surprinzătoare, ci și cu o mulțime de soluții ce pot susține un stil de viață mai sănătos!

Arome vii de care te bucuri atunci când vrei

Avem propriile noastre rețete de procesare a materiilor prime, astfel încât băuturile artizanale ce rezultă la final să ofere un gust intens, așa cum îți dorești să descoperi la orice produs realizat din ingrediente 100% naturale. 

Avem pentru tine exemplul perfect, în acest sens: Cold Brew Coffee & Tonic, un mix ideal de ingrediente atent selecționate și pregătite special pentru a oferi “acele arome”, chiar de la prima înghițitură. 

Cold Brew Coffee & Tonic are la bază cafea proaspăt prăjită, îmbinată cu apă noastră tonică din scoarță de cinchona. Infuzarea cu apă rece extrage aromele unice ale cafelei, dar lasă la locul lor, în zaț, uleiurile amare și majoritatea acizilor înțepători. 

Comandă acum un bax de 12 sticle de Cold Brew Coffee & Tonic, la preț de 10. Această băutură artizanală conține chinină naturală, un alcaloid obținut din scoarța uscată a plantei ce poarta numele de Cinchona / Cinchona succirubra (familia Rubiaceae). 

Chinina este recunoscută pentru proprietățile sale antiaritmice, tonice și antibacteriene, fiind totodată un ingredient de bază pentru prepararea apei tonice. 

 

Despre noi 

Ne urmărim pasiunea din 2016, inventând și producând băuturi artizanale surprinzătoare, folosind rețete originale, doar pe bază de ingrediente naturale raw. Materiile prime cu care lucrăm provin din toate colțurile lumii: Columbia, Bolivia, Italia, Madagascar, Ecuador, India, China sau Sri Lanka. 

 

Află mai multe despre noi, accesând acum pagina cu Povesti de pe site!

Postări mai vechi
Postări mai noi

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

Kofi Ti Essentials

Închide (esc)

OFERTĂ SPECIALĂ de Ziua Mondială a Ginului

Discount la toate apele tonice. Valabil până marţi 12 iunie.

Nu mai vreau să pun Schweppes in ginul meu premium

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută

Coșul tău

Coșul tău este momentan gol.
Cumpără acum