⮕ KRAFT KOLA, cea mai recentă creație Kofi Ti - cola naturală produsă din nuca de kola ⮕

Transport national 20 lei. Transport gratuit pentru comenzile de peste 200 lei.

Cola naturală. Kola autentică.

Am copilărit cu mirajul occidentului simbolizat de cola - la dozator, la sticlă, acidulată și extrem de dulce. Am crescut și am învățat să facem alegeri mai sănătoase, dar cola a rămas pentru mulți undeva o plăcere vinovată. Și cum știm nu suntem singurii, ne-am propus să creăm o cola naturală. 

Kola Tonic Kofi Ti ingrediente

Într-o lume tot mai inundată de arome identic naturale, căutăm ingredientele și aromele autentice și le dăm loc de întâlnire la atelierul nostru din Buftea.

Precum o călătorie în jurul lumii, Kola Tonic aduce împreună nuci de kola din Guinea, scoarța arborelui de chinină din Ecuador, scorțișoară din Sri Lanka, anason din China, cuișoare din Madagascar, zahăr brut de trestie nerafinat din Columbia și un strop de sare (pentru că am crescut cu toții cu povestea lui Ispirescu). La final carbonatăm și gata magia. 

Rezultă o băutură demențială, acidulată, dulce atât cât trebuie, energizantă dar și răcoritoare. Nu este de regim, dar este naturală și sănătoasă. Nu este fără zahăr, dar este autentică. Kola Tonic - o plăcere nevinovată.

Postări mai vechi
Postări mai noi

Kofi Ti Essentials

Închide (esc)

În perioada 13-23 august suntem în vacanță

Comenzile plasate în perioada 13-23 august vor fi expediate începând cu data de 24 august.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută

Coșul tău

Coșul tău este momentan gol.
Cumpără acum