Transport national curier 20 lei / easybox 15 lei. Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 lei.

Ce înseamnă cold brew?

Cold Brew Coffee, Cold Brew Tonic. Mai noi Cold Brew Tea. Tot auzi aceste denumiri dar poate încă n-ai aflat ce înseamnă.

Cold Brew este infuzie la rece - noua metodă de preparare a ceaiului și a cafelei ce înlocuiește temperatura cu timpul.
INGREDIENTE: cafea sau ceai de specialitate, apă, un frigider și răbdare.
REZULTATUL: o băutură aromată ce nu necesită îndulcitori sau lapte, o sursă de energie și un tonic ideal înainte de alergare.

CAFEA INFUZATA LA RECE
Pornim la drum cu cafea de specialitate boabe, prajită perfect la Sloane Coffee Roastery de Bogdan Georgescu, vice-campion mondial la prăjit cafea. Boabele însă nu le infuzăm la cald, ci la rece. Într-un fel, înlocuim temperatura ridicata, cu timp – un timp foarte luuung. Deși poate părea surprinzator, într-un mod natural, infuzarea cu apă rece extrage aromele unice ale cafelei, dar lasă la locul lor, în zaț, uleiurile amare și majoritatea acizilor înțepători. Chiar dacă infuzarea la rece extrage mai puțină cofeină decât infuzarea la cald, compensăm prin cantitatea mai ridicată de cafea infuzată, ajungând la același nivel de cofeină cu cafeaua infuzată la cald.

Descoperă cafeaua de specialitate infuzată la rece în varianta concentrat, perfect pentru acasă Cold Brew Coffee

CAFEA + AZOT = NITRO COFFEE
După ce am obținut o cafea infuzată la rece, adăugăm azot pentru a oferi efervescență cafelei. Azotul, fiind un gaz inert și fără miros, este perfect pentru a menține gustul cafelei infuzate la rece, în timp ce, sub o presiune ridicată și într-un mediu foarte rece, adaugă o spumă uimitoare de tip Guiness. Gustul rezultat este cremos și rafinat. Kofi Ti a introdus Nitro Coffee în România în 2017.

CEAI INFUZAT LA RECE
La fel ca în cazul cafelei, înlocuim temperatura cu timpul pentru a obține un alt profil aromatic al ceaiului. Prin extracția la rece, se diminuează nivelul de catehină și teină din ceai, reducând astfel astringenta și amarul specific unor tipuri de ceaiuri. Rezultatul este un ceai dulce natural, complex și aromat. Pentru infuziile la rece folosim doar ceaiuri de specialitate.

Postări mai vechi
Postări mai noi

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

Kofi Ti Essentials

Închide (esc)

OFERTĂ SPECIALĂ de Ziua Mondială a Ginului

Discount la toate apele tonice. Valabil până marţi 12 iunie.

Nu mai vreau să pun Schweppes in ginul meu premium

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută

Coșul tău

Coșul tău este momentan gol.
Cumpără acum