Transport national curier 20 lei / easybox 15 lei. Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 lei.

Când a început proiectul Kofi Ti?

În mintea noastră Kofi Ti a început acum mulți ani. A început din pasiunea pentru ceaiul și cafeaua de specialitate călătorind și descoperind gusturi noi, oameni și povești. A crescut cu fiecare dimineață alături de soția mea bând o cafea prăjită de noi și cu fiecare seară împreună cu prietenii, degustând ceaiurilor artizanale aduse din toate călătoriile noastre.

În 2016 ne-am plimbat prin oraș cu espressor-ul pe bicicleta Wheelys. Iar de acolo n-a fost decât un mic pas până la deschiderea primului atelier de cold brew și craft soda din România și introducerea Nitro Coffee (o cafea rece nitrogenată) în România.

Wheelys


Și din 2017 s-a născut Kofi Ti. Povestea început cu două cupluri - nași și fini. Și pentru a pune pe picioare afacerea am ales să folosim strategia de start-up numită "slicing pie". Nu ne-am permis de la început să plătim toți colaboratorii, dar nici nu am vrut să facem rabat la calitate, așa că în primul an mulți dintre noi au lucrat pe acțiuni din firmă. Așa am ajuns să fim șapte, toți implicați în acest proiect, în primul rând din pasiune.

People of Kofi Ti

Conceptul Kofi Ti are în centru gusturile naturale, aromele autentice, ingredientele procurate direct de la sursă și rețete originale. Toate băuturile noastre sunt minim procesate tocmai pentru a nu pierde proprietățile materiei prime. Folosim cascara produsă în câteva ferme din America Latină, nuci de kola din Guinea, scoarța de cinchona din Ecuador, scorțișoară din Sri Lanka, anason din China, cuișoare din Madagascar, zahăr nerafinat din trestie din El Salvator, iar ceaiurile de specialitate provin în special de la producători mici din Yunnan, China, regiunea cu cea mai bogată tradiție în procesarea ceaiului.

Nu am pornit Kofi Ti cu misiunea de a face băuturi dietetice, ci gustoase. Și când iei ingrediente de cea mai bună calitate și le pui la un loc, nu are cum să nu se simtă în gustul final al băuturii.

Postări mai vechi
Postări mai noi

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

Kofi Ti Essentials

Închide (esc)

OFERTĂ SPECIALĂ de Ziua Mondială a Ginului

Discount la toate apele tonice. Valabil până marţi 12 iunie.

Nu mai vreau să pun Schweppes in ginul meu premium

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Caută

Coșul tău

Coșul tău este momentan gol.
Cumpără acum