KOFI TI

Termene si conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea site-ului și achiziționarea produselor și serviciilor prezentate pe acest site implică acceptarea următoarelor termene și condiții. Pentru evitarea oricăror neînțelegeri, iti recomandăm citirea acestora înainte de utilizarea site-ului și plasarea unei comenzi.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt date pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist.


COMPANIA

Site-ul www.kofiti.ro este proprietatea companiei PIKININI SRL,
Reg. Com. J40/11231/2015, CUI RO34999122,
IBAN: RO97INGB0000999905267720.
Sediu Social: Sos. Sălaj 135, nr. 135, cam 2, bl.68, sc.4, et. 3, ap. 60, Bucuresti
Punct de lucru: Str. Mărășești 27, Buftea, Ilfov


COMENZI

Plasarea comenzii se realizează prin parcurgerea următorilor pași:

 • selectați produsul dorit cu un click pe butonul „Comandă”,

 • completați formularul de comandă cu numele complet, e-mail, telefon și adresă de livrare,

 • plasați comanda prin click pe butonul „Trimite”,

 • dacă doriți să achiziționați mai multe produse, refaceți pașii enunțați mai sus, sau enumerați produsele dorite în câmpul “Mesaj”.

Orice persoana care inițiază o comanda pe site, este considerata client.

Prin finalizarea comenzii, clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar va fi răspunzător pentru consecințele ce derivă din aceste erori.

De asemenea, prin finalizarea comenzii, clientul acceptă să fie contactat de un reprezentant kofiti.ro prin e-mail/ telefon pentru confirmarea comenzii.

O comandă finalizată cu un reprezentant kofiti.ro se poate anula prin email la contact@kofiti.ro sau telefonic la 0756487498. Comanda va fi anulată doar în cazul în care nu a fost expediată. În acest sens se va trimite un email de confirmare.


PRETURI

 

Prețurile afișate sunt în RON și conțin TVA (9%, respectiv 19%). Taxele aferente livrării și rambursului, dacă este cazul, nu sunt incluse. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, kofiti.ro rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără preaviz sau notificare.


Clientul are obligația de a furniza toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.
Clientul are posibilitatea de a opta pentru una din următoarele modalități de plata:

 • Plata în numerar: se efectuează la livrare prin ramburs pe baza documentelor justificative fiscale (bon fiscal sau factura fiscala emisa de PIKININI SRL).

 • Plata în avans prin online banking sau ordin de plata în contul PIKININI SRL:
  Banca: ING BANK NV
  Cont bancar: RO97INGB0000999905267720.

Ca descriere a plății te rugam sa treci numarul Proformei. Factura in original va fi trimisa dupa confirmarea platii. Pentru o procesare mai rapida a comenzii, te rugam sa ne trimiti confirmarea platii la: contact@kofiti.ro.

CONDIȚII DE PLATĂ


Produsele se livrează de către PIKININI SRL prin firma de curierat, direct la adresa mentionata de client.

Costul transportului național este 10 RON în aria de acoperire DPD. Pentru localitățile din afara ariei de acoperire DPD costul transportului se comunică după plasarea comenzii.
Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 175 RON.

Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de o zi lucratoare de la confirmarea comenzii, prin email sau telefonic. Comanda ar trebui să ajungă la tine în 2-4 zile lucratoare de la data confirmării comenzii. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 15 zile lucratoare, calculat de la data preluării comenzii.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

In cazul in care produsul nu este disponibil, clientul va fi informat cu privire la aceasta situatie in maxim 2 zile lucratoare de la primirea comenzii.

LIVRARE


Te rugam sa ne comunici orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea site-ului, plasarea unei comenzi, etc., fie telefonic, la 0756487498, fie prin email la adresa contact@kofiti.ro. Iti vom raspunde pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința a nemulțumirii în termen de cel mult 3 zile lucratoare.

PROCEDURA DE REZOLVARE A RECLAMATIILOR


Din motive de siguranta alimentara si igiena, PIKININI SRL nu accepta returnarea produselor din categoria “Ceaiuri”, “Infuzii la rece” si “Bauturi artizanale acidulate”.

Conform legislatiei in vigoare (ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliul consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. Odata produsele primite, acestea nu mai pot fi returnate.

Produsele din categoria “Accesorii ceai” pot fi returnate sau schimbate în termen de 14 de zile de la data plasării comenzii, conform prevederilor OUG 34/2014. Produsele trebuie să fie complete, în ambalajul original, lipsite de orice fel de urme de uzura sau zgarieturi. De asemenea, te rugam sa atasezi o copie dupa factura.

Adresa la care se va face returnarea comenzii este: Str. Mărășești 27, Buftea, Ilfov.

Toate taxele cu privire la returnarea produselor si returnarea banilor vor fi suportate de către client.

 • Metodă de returnare a produselor: prin Curier rapid – colet fără ramburs în care se introduc datele contului în care se va face returul banilor.

 • Metodă de restituire a banilor: transfer bancar în termen de 15 zile de la primirea coletului de retur.

RETURNARE SI SCHIMB DE PRODUSE


Site-ul www.kofiti.ro este gazduit de serverele unei terte firme. PIKININI SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. PIKININI SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.kofiti.ro.

CALITATEA SERVICIILOR DE HOSTING


Această Politică de confidențialitate a fost întocmită cu respectarea dispozițiilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit, în continuare, „GDPR”).

PIKININI SRL își asumă responsabilitatea prelucrării datelor cu caracter personal precum și libera circulație a acestor date conform cerințelor GDPR. Datele personale pe care ni le transmite clientul sunt administrate în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate.

Prelucrăm datele cu caracter personal obținute prin formularul de comandă, pe baza consimțământului liber și obținut în mod legal de la client. 

LA CE FOLOSIM DATELE CU CARACTER PERSONAL
Datele cu caracter personal primite de la client (numele, prenumele, domiciliul sau adresa de livrare, numărul de telefon și adresa de email) sunt folosite pentru:
·        Confirmarea și livrarea comenzilor solicitate;
·        Redactarea facturii și a declarației de conformitate;
·        Evaluarea produselor și serviciilor pe care le furnizam; 

CUM PRELUCRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL
Datele cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății. Găzduirea și stocarea acestora are loc pe teritoriul Romaniei în bazele noastre de date în format electronic, la care au acces doar persoanele expres autorizate.
www.kofiti.ro are o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților și se angajează să nu transmită datele personale ale acestora către terți decât în prevederile legale (cu excepția firmei de curierat care se ocupă de efectuarea livrării comenzilor plasate pe www.kofiti.ro).
De exemplu, putem dezvălui informații daca acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea; sau pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele clientului cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.

CÂT TIMP STOCĂM DATELE
Informațiile clienților sunt stocate pentru o perioadă de timp, în acord cu cerințele legale. În absența acestora, vom stoca datele doar atâta timp cât este necesar pentru a putea oferi serviciile și produsele noastre. Ștergerea sau anonimizarea datelor se face pe baza unei solicitări trimise către KOFI TI prin email la adresa contact@kofiti.ro.

Drepturile clientului:
·        Dreptul de acces la datele personale
·        Dreptul la rectificare a datelor
·        Dreptul la ștergerea datelor
·        Dreptul la restricționarea prelucrării datelor
·        Dreptul la portabilitatea datelor 

În cazul în care clientul consideră că orice date cu caracter personal pe care le deținem sunt incorecte sau incomplete, acesta are posibilitatea de a solicitata consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta în acest sens prin email la adresa contact@kofiti.ro.

In cazul în care clientul dorește să reclame modul în care am gestionat datele sale, acesta ne poate contacta pe email la adresa contact@kofiti.ro. Vom analiza reclamația și vom colabora cu clientul pentru rezolvarea problemei.

DATE CU CARACTER PERSONAL


Întregul conținut al site-ului www.kofiti.ro este proprietatea PIKININI SRL si este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea oricăror elemente aparținând site-ului www.kofiti.ro fără un acord prealabil, in scris, din partea companiei  PIKININI SRL-D se pedepsește conform legilor în vigoare.

Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web.

DREPTURI DE AUTOR


SC PIKININI SRL își rezervă dreptul de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului www.kofiti.ro, politica, Termenele și Condițiile de utilizare, fără o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Utilizatorul site-ului www.kofiti.ro are obligația de a verifica în mod regulat Termenele și Conditiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de catre PIKININI SRL, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se considera ca este de acord cu modificările efectuate.

MODIFICĂRI ALE TERMENELOR ȘI CONDIȚIILOR


Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.kofiti.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Pentru probleme legata de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere gratuita cu Raluca Pasnicu la adresa de mail raluca(at)kofiti.ro.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii de utilizare a site-ului www.kofiti.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

DISPOZITII FINALE