KOFI TI

Rețete

 

Produsele Kofi Ti sunt precum o gamă de culori cu ajutorul căreia fiecare barman sau barista poate crea noi băuturi, reci, calde, alcoolice sau non-alcoolice. Pentru început vă oferim noi câteva idei. 

 

30688333_1799663427006597_4596003589591138304_o.jpg

KOFI TI LATTE

4 p Masala Chai (sirop)
1 p Cld Brew Coffee (concentrat)
12 p lapte

Umple paharul cu gheață și adaugă ingredientele în ordinea de mai sus. Amestecă câteva secunde pentru a omogeniza și răci băutura.
NOTĂ: folosește lapte de vacă de 1,5% grăsime sau lapte proaspăt de migdale.


CHAI LATTE

1 p Masala Chai (sirop)
3 p lapte

Umple paharul cu gheață și adaugă ingredientele în ordinea de mai sus. Amestecă câteva secunde pentru a omogeniza și răci băutura.
NOTĂ: folosește lapte de vacă de 1,5% grăsime sau lapte proaspăt de migdale

30629803_1799678497005090_4084936566227599360_o.jpg

Cold Brew Tonic.png

COLD BREW TONIC

3 p Cold Brew Coffee (concentrat)
2 p The Tonic (sirop)
8 p apă carbogazoasă

Umple paharul cu gheață. Adaugă Cold Brew Coffee și Tonic. Toarnă cu grijă apă carbogazoasă pentru a evita spuma. Amestecă foarte puțin pentru a omogeniza băutura.


COLD BREW LATTE

1 p Cold Brew Coffee (concentrat)
3 p lapte

Umple paharul cu gheaţă și adaugă ingredientele în ordinea de mai sus. Amestecă câteva secunde pentru a omogeniza și răci băutura. 

Cold Brew Latte.png

IMG_2924-patrat.png

CASCARA TONIC

3 p Cascara (concentrat)
2 p The Tonic (sirop)
8 p apă carbogazoasă

Umple paharul cu gheaţă. Adaugă Cascara și Tonic. Toarnă cu grijă apa carbogazoasă pentru a evita spuma. Amestecă foarte puţin pentru a omogeniza băutura.


GTT

2 p gin
2 p Tonic Herbal (sirop)
7 p apă carbogazoasă

Umple paharul cu gheaţă. Adaugă ingredientele în ordinea de mai sus, turnându-le cu grijă pentru a evita spuma. Amestecă foarte puţin pentru a omogeniza conţinutul paharului.

IMG_2999-patrat.png

Chai This.png

CHAI THIS

3 p whisky
1 p Masala Chai (sirop)
1 p sirop de zahăr brut din trestie 1:1

Pune gheaţă într-un pahar de whisky și adaugă ingredientele. Amestecă câteva secunde pentru a răci băutura.
NOTĂ: proporţiile pot fi adaptate în funcţie de whisky.


43 LATTE

1 p Licor 43
1 p Cold Brew Coffee (concentrat)
3 p lapte

Adaugă lichiorul, Cold Brew Coffee, gheaţa și apoi laptele. Amestecă câteva secunde pentru a răci băutura.

43 Latte.png

Black Sailor.png

BLACK SAILOR

10 p rom învechit
4 p Cold Brew Coffee (concentrat)
2 p suc lămâie
3 p sirop de zahăr brut din trestie 1:1

Pune gheaţă într-un mixing glass și  adaugă ingredientele în ordinea de mai sus. Amestecă bine timp de cca. 10 secunde și apoi toarnă într-un pahar plin cu gheaţă.


CASCARA SOUR

4 p rom negru (Captain Morgan)
4 p Cascara (concentrat)
3 p suc de lămâie
2 p sirop de zahăr brut din trestie 1:1

Pune gheaţă într-un mixing glass și  adaugă ingredientele în ordinea de mai sus. Amestecă bine timp de cca. 10 secunde și apoi toarnă într-un pahar plin cu gheaţă.
NOTĂ: zahărul poate fi ajustat după gust.

Cascara Sour.png

The Martini Tonic

THE MARTINI TONIC

1 p Martini (Bianco sau Dry)
1 p The Tonic (sirop)
7 p apă carbogazoasă

Umple paharul cu gheaţă. Adaugă ingredientele în ordinea de mai sus, turnându-le cu grijă pentru a evita spuma. Amestecă foarte puţin pentru a omogeniza conţinutul paharului.


KOFI TI BITTER SWEET

1 p Cointreau
1 p The Tonic (sirop)
7 p apă carbogazoasă

Umple paharul cu gheaţă. Adaugă ingredientele în ordinea de mai sus, turnându-le cu grijă pentru a evita spuma. Amestecă foarte puţin pentru a omogeniza conţinutul paharului.

Kofi-Ti-Bitter-Sweet.png

The-Campari-Tonic.png

THE campari tonic

1 p Campari
1 p The Tonic (sirop)
7 p apă carbogazoasă

Umple paharul cu gheaţă. Adaugă ingredientele în ordinea de mai sus, turnându-le cu grijă pentru a evita spuma. Amestecă foarte puţin pentru a omogeniza conţinutul paharului.


111

1 p Rom brun sau negru
1 p Cascara (concentrat)
7 p The Tonic (sirop)

Pune gheaţă într-un pahar rece. Adaugă ingredientele. Amestecă bine timp de cca. 10 secunde. Voilà!