KOFI TI

Magazin

V15 [Mao Feng]

V15 [Mao Feng]

0.00

CEAI VERDE

Ingrediente: Camellia Sinensis var. Assamica var. Da Ye Zhong
Recoltă: sfârșit de februarie 2018
Origine: Muntele Yin Pan, Simao, Yunnan, China
Note de gust: cremos, macadamia, papaia, fenicul bulb
Mod de preparare: 2.5 gr. de ceai se infuzează în 250 ml. apă la 80 de grade Celsius timp de 150 de secunde. Frunzele de ceai se pastrează, și mai pot fi infuzate încă o dată, crescând timpul de infuzare la 210 secunde. În total, se pot obține 2 infuzii din aceleași frunze.

10 gr / 19 RON
25 gr / 45 RON
50 gr / 85 RON

Add To Cart

O referință pentru ceaiul verde din Yunnan - frunze mari, culese la începutul primăverii, uscate la soare, care dau o infuzie vibrantă, dulce și răcoritoare. Este un ceai ușor ce miroase a flori și iarbă, tolerant cu cel ce-l prepară.