KOFI TI

Magazin

Masala Chai - rețetă proprie

Masala Chai - rețetă proprie

0.00

Ingrediente: ceai negru, miere, ghimbir, cardamom, scorțișoară de Ceylon, cuișoare, anason, fenicul, piper, sare.

100 gr / 40 RON
250 gr / 80 RON

Add To Cart

Inspirat din tradiția indiană, reteta noastra proprie de Masala Chai este un ceai condimentat, cu note dulci-picante dar in același timp echilibrat. Condimentele procesate manual sunt incinse pentru a le potența paleta de gusturi și miresme, apoi acoperite cu miere pentru a menține aromele proaspete pană la prepararea ceaiului. Datorită ingredientelor, Masala Chai este o sursă bogata de antioxidanți.

PREPARARE
Chai cu apă: adaugă 250 ml apă fierbinte (95°C) peste 15 gr Chai. Infuzează 2’ 30’’ și strecoară.
Chai la ibric (Chai Latte): incălzește 250 ml lapte cu Chai (o lingură cu varf) la temperatură medie, amestecand pană face spumă. Strecoară.
Recomandăm lapte de vacă degresat sau vegetal (soia sau migdale) neindulcit.
Adaugă miere, după gust.