KOFI TI

Magazin

KOLA TONIC

KOLA TONIC

0.00

KOLA TONIC este o băutură acidulată din nuci de kola și scoarţa de cinchona, o băutură naturală, fără arome adăugate, coloranţi sau conservanţi.

Ingrediente: infuzie în apă din nuci de kola, scoarţa arborelui cinchona și o combinaţie proprie de mirodenii naturale (<2%), zahăr nerafinat din trestie, suc din lămâi siciliene presate la rece, acidifiant: acid citric, sare, dioxid de carbon.
Conţine chinină naturală.

10 RON

Add To Cart

CE ESTE KOLA?

Arborele de kola este endemic zonelor tropicale din Africa. De mărimea unei castane mici, nuca de kola are aceeași apreciere în Africa, precum ginsengul în Asia. Este recunoscută pentru stimularea metabolismului și a activităţii cerebrale, combaterea oboselii și a infecţiilor.

KOLA TONIC by KOFI TI

La atelierul KOFI TI din Buftea am combinat nucile de kola cu scoarța de cinchona (pe care o folosim să creăm The Tonic și Tonic Herbal). Am creat o băutură acidulata naturală, dulce atât cât trebuie, energizantă dar și răcoritoare, cu gustul autentic al nucilor de kola. Un energizant natural cu putine calorii si putina cofeina.

Declaraţie nutriţională
Pentru 100 ml: valoare energetică 128 kJ / 30 kcal, grăsimi 0.25 g, din care acizi grași saturaţi < 0.1 g, glucide 7 g, din care zaharuri 6.72 g, proteine < 0.12 g, sare 0,05 g, cofeină 0,0128 g