KOFI TI

Magazin

CASCARA LEMONADE

CASCARA LEMONADE

0.00

Limonada acidulata din CASCARA (pulpa ciresei de cafea). O bautura naturala, fara conservanti, coloranţi, arome adaugate sau E-uri. 

Ingrediente: infuzie din cascara (apa filtrata, cascara din cafea de specialitate cultivata in ferme mici din America Latina), zahar nerafinat din trestie, suc din lamai siciliene presate la rece (6%), dioxid de carbon.

10 RON

Add To Cart

CE ESTE CASCARA?

Fructele arborelui de cafea cresc sub forma unor cirese. Cascara este pulpa fructului, iar boabele de cafea sunt samburii. 
In mod suprinzator cascara nu are gust de cafea, ci o aromă fructata. Cascara se afla intre ceai si cafea: provine din arborele de cafea, contine de 4-8 ori mai putină cofeina, insa in mod traditional este uscata si infuzata precum un „ceai”.
Foarte bogată in antioxidanti, Cascara are o valoare ORAC de 343900, fiind pe locul 4 in lume in lista superalimentelor.

CASCARA LEMONADE by KOFI TI

La atelierul KOFI TI din Buftea am reinventat cascara. Am creat o limonada acidulata fara conservanti, coloranti, arome adaugate sau E-uri. Un energizant natural cu putine calorii si putina cofeina.

Află proveniența cascarei folosite aici

Declaraţie nutriţională
Pentru 100 ml: valoare energetică 104 kJ / 24 kcal, grăsimi 0,001 g, din care acizi grași saturaţi 0 g, glucide (carbohidrați) 6,10 g, din care zaharuri 6,06 g, proteine 0 g, sare 0 g, cofeină 0.01 g