KOFI TI

Magazin

CASCARA [concentrat]

CASCARA [concentrat]

0.00

Concentratul artizanal din cascara (pulpa cireșei de cafea) este produs din fructe de cafea de specialitate. Aromele fructate sunt exclusiv ale cireșei de cafea. Nu conţine zahăr.

Ingrediente: infuzie din cascara (apa filtrată, cascara de specialitate)

Diluția recomandată este 1:3 cu apa carbogazoasă rece. Dintr-o sticlă de 230 ml de Cascara concentrat poți face 1 litru de băuturi.
Inspiră-te din rețetele propuse de noi.

230 ml / 25 RON

Add To Cart

CE ESTE CASCARA?

Fructele arborelui de cafea cresc sub forma unor cireșe. Cascara este pulpa fructului, iar boabele de cafea sunt sâmburii. 
În mod suprinzător cascara nu are gust de cafea, ci o aromă fructată. Cascara se află între ceai și cafea: provine din arborele de cafea, conține de 4-8 ori mai puțină cofeină, însă în mod tradițional este uscată și infuzată precum un „ceai”.
Foarte bogată în antioxidanți, cascara are o valoare ORAC de 343900, fiind pe locul 4 în lume în lista superalimentelor.

Origine: Columbia, Antioquia, Titiribí
Ferma: Finca Cocondo
Fermier: Luis Emilio Velez
Certificare: ORGANIC - #CO-2017-94021-Z-73721-2017
Recolta: Martie 2017
Altitudine: 1400 – 1600 m
Soi: Arabica Castillo / Caturra