KOFI TI

Magazin

ALB

ALB

0.00

ALB este o băutură calmă din muguri de ceai alb și lămâie, o băutură naturală, fără arome adăugate, coloranţi sau conservanţi.

Ingrediente: infuzie de ceai alb Ya Bao (apă filtrată, muguri de Camellia Sinensis var. Assamica Dehongensis), zahăr nerafinat din trestie, suc din lămâi siciliene presate la rece, sare.

10 RON

Această băutură nu a fost lansată. Precomenzile vor fi livrate începând cu 10 iulie 2019.

Add To Cart

CE ESTE CEAIUL ALB?

Ceaiul alb, singurul ceai raw (neprocesat termic), are un număr mai mare de nutrienţi în comparaţie cu alte ceaiuri. Concentraţie mare de antioxidanţi contribuie la încetinirea proceselor de îmbătrânire și la reglarea metabolismului.

ALB by KOFI TI

La atelierul KOFI TI din Buftea am creat o nouă băutură calmă din ceai alb. Cules iarna din arbori sălbatici şi bătrâni din Yunnan, China, Ya Bao este un ceai alb compus din muguri axiali uscaţi la soare, foarte bogaţi în L-theanină, un aminoacid care induce o stare de calm. Asocierea acestui aminoacid cu teina ajută la creșterea concentrării și a acuităţii mentale. Mindful alertness.

Declaraţie nutriţională
Pentru 100 ml: valoare energetică 68 kJ / 16 kcal, grăsimi < 0,1 g, din care acizi grași saturaţi < 0,1 g, glucide 4 g, din care zaharuri 4 g, proteine < 0,2 g, sare 0,03 g.