KOFI TI

Proveniență

 

Proveniența cascarei

Descoperă mai jos proveniența cascarei folosită pentru fiecare lot de Cascara Lemonade și Cáscara de café.

 
 
finca-cocondo.png

LOT CASCARA LEMONADE: 3_5 - 3_19, 3_36 și loturile mai noi până în prezent

Origine: Titiribí, Antioquia, Columbia
Ferma: Finca Cocondo
Fermier: Luis Emilio Velez
Certificare: ORGANIC - #CO-2017-94021-Z-73721-2017
Recolta: martie 2017
Altitudine: 1400 – 1600 m
Soi: Arabica Tabi
Procesare: prin spălare

finca-las-lajas.png

LOT cáscara de café: 43_5

Origine: Sabanilla de Alajuela, Costa Rica
Ferma: Finca Las Lajas
Fermier: Oscar Chacon
Certificare: ORGANIC - #OCS-029/11.17/249-CR
Recolta: februarie 2018
Altitudine: 1300 – 1500 m
Soi: Arabica Catuai și Caturra
Procesare: prin uscare

finca-cocondo.png

LOT CASCARA LEMONADE: 3_20 - 3_35
LOT cáscara de café: 43_3

Origine: Titiribí, Antioquia, Columbia
Ferma: Finca Cocondo
Fermier: Luis Emilio Velez
Certificare: ORGANIC - #CO-2017-94021-Z-73721-2017
Recolta: martie 2017
Altitudine: 1400 – 1600 m
Soi: Arabica Tabi
Procesare: prin uscare

finca-Santa-Maria-de-Lourdes.png

LOT CASCARA LEMONADE: 17-134-2, 17-134-3, 17-134-4, 143, 143_2, 3_1 - 3_4

Origine: Nicaragua, Nueva Segovia
Ferma: Finca de Cafe Santa Maria de Lourdes
Fermier: Octavio Peralta
Certificare: Rainforest Alliance
Recolta: martie 2017
Altitudine: 1350 – 1550 m
Soi: Arabica Catuai
Procesare: Yellow Honey