KOFI TI

pentru HoReCa

MASALA CHAI - TRADITIONAL

MASALA CHAI - TRADITIONAL

0.00

Ingrediente: Ceai negru, miere, ghimbir, cardamom, scorțișoară de Ceylon, cuișoare, anason, fenicul, piper, sare.

100 gr / 40 RON
250 gr / 80 RON

Add To Cart

Inspirat din tradiția indiană, Masala Chai Tradițional este un ceai condimentat, cu note dulci-picante dar in același timp echilibrat. Condimentele procesate manual sunt incinse pentru a le potența paleta de gusturi și miresme, apoi acoperite cu miere pentru a menține aromele proaspete pană la prepararea ceaiului. Datorită ingredientelor, Masala Chai este o sursă bogata de antioxidanți.

PREPARARE
Chai la ibric: incălzește 250 ml lapte cu Chai (o lingură cu varf) la temperatură medie, amestecand pană face spumă. Strecoară.
Chai la espressor: pune 15 gr Chai in latieră, acoperă cu apă de la espressor si amestecă 5 sec. Adaugă ~170 ml lapte și frotează pană la 75 °C. Amestecă 10 sec in latieră și strecoară.
Recomandăm lapte de vacă degresat sau vegetal (soia sau migdale) neindulcit.
Adaugă miere, după gust.